Pizza op locatie

 

Heeft u een feestje of een andere aangelegenheid en wilt u genieten van authentiek Italiaans eten bij u thuis of op een andere locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een grote groep of om een kinderfeestje, wij verzorgen op locatie het eten. Wij maken onze pizza’s op ambachtelijke wijze op uw locatie met onze Piaggio Ape pizza wagen. Naast pizza’s kunnen wij ook verschillende soorten pasta, lasagna, salades, verschillende soorten bruschetta, broodjes met knoflookboter/saus, verschillende antipasti en hapjes op locatie verzorgen. Neem gerust een kijkje in ons foto album of op onze Facebook pagina voor voorbeelden.

 

Een globale prijsindicatie geven vinden wij lastig. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal personen, combinatie van pizza, pasta en andere dingen en natuurlijk de afstand die wij moeten afleggen. Voor een verre catering wordt er dus meer in rekening gebracht dan een catering in de omgeving van Elst (GLD). De regel is wel dat hoe groter de groep is hoe goedkoper de prijs per persoon is. We moeten rekening houden met vaste kosten waardoor een grotere groep relatief goedkoper is dan een kleinere groep. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Geef hierbij duidelijk uw wensen aan en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Als wij op locatie pizza's verzorgen dan is de werkwijze als volgt. We bakken verschillende soorten pizza en deze leggen wij op houten planken op een tafel neer. Deze snijden we vervolgens in stukken en de mensen kunnen dan een bordje pakken en daarbij kiezen welke stukjes pizza ze willen. Zo hoeven ze niet een hele pizza met het zelfde erop op te eten. Zo kunnen ze elke keer iets anders nemen. En als er speciale wensen zijn kunnen zij dit gewoon aangeven aan onze pizzabakkers en deze zullen ze dan maken. Op locatie hebben wij de mogelijkheid om tot wel 30 verschillende soorten pizza’s te maken. Er is dus altijd wel iets dat de mensen lekker vinden. Mochten er allergieën zijn voor bijvoorbeeld kaas dan kunt u dit ook aangeven bij de pizzabakkers dan zullen ze ook pizza’s maken zonder kaas. Voor alle andere allergieën is het handig om dit op voorhand te bespreken. Zo kunnen we ook glutenvrije bodems maken en meenemen voor diegene die hiervoor allergisch zijn.

Wij zorgen daarbij ook voor bordjes, servetten en als het nodig is voor bestek. Lekker genieten van heerlijk eten zonder afwas en schoonmaak.